Rosies hvalpes 7. leveuge blev en alvorlig affære. 

Chippedamen fra DKK kom med nogle skrækindjagende kanyler med chip, som hun men stor ekspertise skød ind under huden i nakken på alle 5 hvalpe. Kun en enkelt kom med et piv, mens resten tog stikket med overraskende sindsro. Stamtavlerne var klar og blev overdraget inden hun tog afsted igen.

Et par dage senere gik turen til dyrlægen, som havde en fest over 5 meget livlige og nysgerrige hvalpe, som ikke var sådan at holde styr på. Da han havde undersøgt dem alle, var hans kommentar, at alle 8 kugler var faldet på plads, hvilket han mente var meget fint. Alle blev vaccineret, Devil som skal til Færøerne fik lavet et pas.

Turen frem og tilbage i buret i bilen gik fint.

Al spændingen over alle de nye oplevelser skulle leges ud. Hvalpenes leg er blevet vildere og de slås. De skal undersøge alt de kommer forbi, også alle de voksne hunde. Ikke alle vores voksne hunde er lige begejstrede for de små, så der bliver rumlet lidt her og der.

Her kan du se hvalpene i leg

;

 

2019 IMG 0939Ib er solgt

Lille Ib er til salg. Han er født d. 5. januar 2019 og efter Klondaikes Campari (Rosie) og Gribskovens Filur.

Ib har et rigtig godt udtryk med masser af hanhundepræg. Han er en meget kontaktsøgende og glad lille fyr.

Han sælges til en aktiv familie, der gerne vil lave nosework, agility eller andet.

2019 IMG 3900Rosies dværgpinscherhvalpe er nu 1 uge gamle og de er blevet vejet, så vi kan følge med i deres trivsel.

Hvalpene vokser som de skal og tager fint på. Rosie er ikke meget for at forlade dem, og skal bæres ud for at tisse. Hun er heller ikke meget for at vores andre hunde kommer for tæt på. Hun har derfor fået hvalpekassen ind i et meget stort trådbur, så hun og hvalpene kan være i fred for nysgerrige tilskuere, og samtidig er de sammen med os andre.

2019 IMG 39916 uger er nu ved at være gået, og Rosies hvalpe udvikler sig næsten alt for hurtigt. De spiser mere og mere, Rosie er blevet sat ned i foder, så hun ikke bliver for tyk.

De er blevet mere sikre på benene og modige, så de er godt i gang med at indtage huset. De møder også husets andre hunde, og bliver udsat for alverdens gramsende gæster.

Det er dog lidt svært for os at komme uden for, for det er både koldt og vådt i græsset, så derfor fryser hvalpene meget hurtigt.

Der er 1 hanhund til salg.

Lørdag d. 5. januar blev Kennel Gribskovens udvidet med 5 fine dværgpinshcerhvalpe. Mor Rosie klarede fødslen super flot, var fuldstændig rolig og de 5 hvalpe kom til verden i løbet af bare 2 timer.

Både Rosie og hvalpene har det godt.

Vi har i løbet af efterår/vinter fået en overvældende mængde henvendelser om muligt køb af dværgpinscherhvalp. Vi har ikke annonceret nogen steder, undtagen vores opdrætterprofil på https://koebhund.dk og så vores