Ja, det kan man godt. I hvert fald når man har en lille hund, en dværgpinscher, som i gennemsnit får 3-5 hvalpe pr. kuld

Artikel fra Schnauzer & pinscher, december 2019

Rosie med sine 8 hvalpe - så småt ved at vågne efter narkosenI sommerferien fik vi en hanhund fra et tidligere kuld på besøg, mens familien var på ferie. Vi havde en tæve i løbetid, og vi gjorde meget ud af at holde dem adskilt. Men hvor der er en vilje, er der en vej. Tæven tog sagen i egen hånd, og sneg sig, i et ubevogtet øjeblik, ud i haven hvor hanhunden et øjeblik senere kom ude og tisse.

Hanhunden kom ind, med et mere end selvtilfredst udtryk, smed sig på gulvet og gjorde sig ren. Lidt senere kom tæven ind, med ørene lagt helt ned ad ryggen og krybende langs med panelerne. Jeg vidste udmærket godt, hvad der var foregået, og der var ikke noget at gøre ved det.

Navnetema

syv dværgpinscherhvalpe sover i hvalpekassenDette kulds navnetema har været noget omkring - lige fra fodboldspillere til Snehvides 7 små dværge m.fl. Men vi endte med et BILtema. Det betyder at hvalpene er navngivet således:

De kommer alle til at hedder Gribskoven's ....

Tesla
Lotus

Cooper
Morris Mini
Turbo
Aston Martin
Chevy

 

Nej, det er ikke Birthe kjær denne artikel handler om, men Rosies affære med Herman.

2018 IMG 4799I løbet af foråret blev vi kontaktet af Anja og Anders, som spurgte om Herman kunne komme på feriekoloni hos os mens de var på ferie. Vel vidende at vi havde huset fuld af tæver i løbetid i løbet af sommeren, sagde vi ja. For det skulle nok gå, på en eller anden måde.

5 hanhvalpe efter Gribskovens Filur (Herman) DK12141/2013 og Klondaikes Campari (Rosie) DK18969/2015 sælges.  

dværgpinscherhvalp 4 dage gammel sover i hænderHvalpene er født d. 17. september og er klar til at blive hentet d. 12. november 2019. Når hvalpene er 8 uger gamle, har de fået ormekur, er blevet dyrlægekontrolleret og vaccineret. De er også blevet chippet og har stamtavle fra DKK. De vokser op i vores køkken/hus og er med i vores dagligdag. Det betyder, at de er vant til lyde, mange forskellige mennesker og alt hvad der er almindelig dagligdag.

Her kan du se mere om at købe hvalp hos Kennel Gribskovens