Gribskovens Louis vokser sig stor og stærk. Fra at være en lille tyk pølsehund med deller og elastikker, er han, med hjælp fra Aidas bretonhvalpe, ved at forvandle sig til en fin, stærk og meget bestemt lille herre. Og ligesom Mormor Twiggy kom hans ører op at stå, da han var bare 6 uger gammel.

Her kan du nogle små videoer med Louis i hovedrollen.

 

IMG 9481Det skal tilsyneladende ikke lykkes Daisy at opfostre mere end 1 hvalp af gangen. Lille Louis er blevet "singleton" som sin bror Maximus, og har fået tøjdyrs-erstatningssøskende. Mor Daisy er hos ham døgnet rundt, og hun passer meget godt på ham.

Louis er blevet tromle tyk. Han har rundet de 29 dage, og på trods af den ekstra vægt, så er han rimeligt mobil og tøffer rundt med halen strittende lige i vejret, evigt logrende. 

For at Louis ikke skal blive alt for alene, og for at lære ham at spise hvalpemad, så er han sammen med Aidas bretonhvalpe. Det har taget lidt tid for Louis, at finde ud af, at de også er hvalpe, og at han måske kan lege med dem. De er jo væsentlig størrer en han er, men da han er en rigtig pinscher, så skræmmer det ham ikke og kan klør

Dværgpinscher daisy og backupDa Aida startede sin løbetid fik hun hevet Daisy med. Daisy har ikke været i løbetid siden Maximus blev født i august 2016. 

Far til dette kuld hvalpe er Vedhauge Back Up, som også er far til Maximus. Vi valgte Back Up, da Maximus er en