Klondaikes Cocktail

Sara kom til os sammen med sin kuldsøster Rosie (Klondaikes Campari). Tidligere ejer var død, og hundene var ikke ret gamle, knapt 3 år, og skulle begge have et ny hjem. De var tæt knyttet til hinanden, og skulle helst ud sammen.

Det var ret tydeligt at de søgte tryghed hos hinanden.

Sara havde det meget svært, da hun kom hjem til os. Hun spiste ikke noget i 8 dage, og tabte sig meget. Hun var trykket af vores andre hunde, lå meget sammen med Rosie i køkkenet i det transportbur vi havde taget ind til dem. Men langsomt faldt hun til og begyndte at spise.

Sara blev placeret ud i en aktiv familie, med det var ikke det rigtige match, og derfor er Sara kommet tilbage igen. Hun og Rosie er ikke længere helt så knyttet til hinanden. Sara har dog fået en ny ven i Gekko. De leger og følges gerne ad i både haven og på tur. Men de bliver også meget jaloux på hinanden, når de gerne vil ligge på skødet og der ikke er plads til dem begge.

Sara elsker at være tæt på, lægger sig gerne og putter sig helt ind til os. Hun er meget imødekommende og vil rigtig gerne sidde på skødet af alle de mennesker der kommer forbi. Men hun er nederst i hierarkiet i hundeflokken og er noget trykket.

Sara er mor til en singelton-hvalp, Gribskovens Tiki Kamelia Falke 2019.

Update

Sara er blevet enehund hos Susanne i Jylland. Sara mistrivedes i vores hundeflok, og da Susanne søgte en "genbrugshund", tog hun Sara til sig, og det er godt for både Sara og Susanne