Tøserunden bestod kun af tævehvalpe, hvorfor de fik gamle danske pigenavne.

bretonhvalp på træstubI efteråret 2012 tog vi en tur til Jylland. Bertha skulle parres med Stenhøj Noah. Dette besøg endte med Madkuldet, 7 hvalpe i alt. Chilli, ejet af Christian og Marianne, er fra dettte kuld, og mor til Soleil.

Temaet for dette kulds navne er mad og drikke. Da én af hvalpene er en brun/hvid hanhund, kunne han næsten ikke hedde andet end Cocio, vores teenage søns foretrukne drik. Derfra var der ikke langt fra at hele kuldet fik navne efter mad.

 

 

 

 

2018.01.31 2015 10 14 07Vi havde lang tid i forvejen lavet en aftale med Thomas og Anne om, at Annes Zuma (Aulumboens Cliff) skulle være far til Aidas første kuld hvalpe. Og når nu aftalerne var på plads, kan ventetiden føles uendelig lang.

Den 17. september 2015 kom 3 tæver og 3 hanhunde endelig til verden. Store og fine og fulde af liv. Aida vidste ikke helt, hvad hun skulle stille op med hvalpene, men det lærte farfar, som var tilkaldt i jordmoder-tjeneste, og sønnen hende. Der gik ikke længe før Aida havde styr på sin nye rolle som mor.

Dette kulds navnetema er Astrid Lindgren.

 

 

 

2014 IMG 1302I august 2014 gentog vi parringen mellem Bertha og Stenhøj Noah. Madkuldet var godt i vej, og de viste sig frem på bedste vis til både træning og på prøve. Og når noget er godt, så må man jo prøve igen.

9 hvalpe blev det til, meget livlige og glade hvalpe. Temaet til dette kulds navne blev lynhurigt vedtaget over aftensmaden - Nordiske guder. Selv om hvalpene er opkaldt efter de nordiske guder, så er de ikke særlig drabelige. Og hvis man læser historierne om de Nordiske Guder, så er de faktisk meget menneskelige ;)

 

 

 

 

2018.01.31 ZippoAida har været på besøg hos Klaphattens Balou, der er valgt på grund af sine meget stabile præstationer på marken – og ikke sit kennelnavn. ;)

Aida og Oskar har været på kursus. Aida var blot forsøgshund for en flok dyrlæger der skulle lære at drægtighedsscanne hunde. Hun tog hele virakken på Køge Dyreklinik med ophøjet ro, og selve scanningen viste med stor tydelighed at hun er drægtig, og forventet fødsel d. 22. juni 2016.

Der kom 7 fine hvalpe efter en lang og urolig nat. Hvalpene trivedes nu alligevel godt, og er vokset op til smukke og dygtige hunde.

Dette kulds tema er "Retro".